Adzuna logo

Sales Engineer

Plaats: Merelbeke
Bedrijf: ATS Groep
OnlyEngineerJobs
Solliciteren

Ben je klantgericht? Heb je affiniteit voor techniek? Adviseer jij graag klanten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken om ons team te versterken ! Heb jij zin om bij te dragen tot het behalen van de commerciële doelstellingen dankzij een correcte administratieve, commerciële en technische behandeling van de vragen van onze klanten? Lees dan snel verder!

VDC Roeselare nv is ondertussen al ruim 75 jaar verdeler van elektrisch materiaal waarbij onze technische expertise een meerwaarde is voor onze klanten. Wij staan borg voor onze uitmuntende kwaliteit en service dankzij onze technische expertise. Het team van VDC telt een 20-tal medewerkers en staat elke dag borg voor onze uitmuntende kwaliteit en service. Om dit op punt te houden zijn wij op zoek naar versterking in ons salesteam.

Functie

Als sales engineer – binnendienst:

vind je het aangenaam vertoeven in een sales omgeving die je alle vrijheid geeft om je verder commercieel te gaan ontwikkelen. heb je snel een nauw contact met onze klanten in de industriële markt die je zowel telefonisch als via mail zo goed mogelijk probeert te ondersteunen. maak je hoofdzakelijk offertes op en informeer je onze klanten over prijs, artikel, voorraad en levertermijnen. werk je samen in een hecht team waar je van een optimale ondersteuning kan genieten. ben je proactief en wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en trends dankzij onze opleidingen.

Profiel

Je bent commercieel en klantgericht ingesteld. Je werkt graag samen met een goed georganiseerd team waar een helpende hand nooit ver weg is. Je bent iemand die echt alles goed wil doen en de zaken structureel en planmatig aanpakt. Je vindt het leuk wanneer klanten terug contact opnemen omdat je hem correct informeerde. Een technische achtergrond is een pluspunt.

Aanbod

Een uitdagende job in een groeiende bedrijvengroep die actief is op de markt van de technologische dienstverlening. Je komt terecht in een stabiel en financieel gezond bedrijf waar je steeds met de laatste technologieën in aanraking komt.

Ga je bij ons aan de slag, veel kans dat je een blijver bent:

Een mooi loonpakket in functie van jouw kennis en ervaring:PensioenregelingHospitalisatieverzekeringVerzekering gewaarborgd inkomenMaaltijdcheques20 dagen vakantie + 12 ADV dagen Ben je sportief aangelegd? Of wil je in de toekomst meer aan sport doen? Dan motiveren we jou om deel te nemen aan sportieve activiteiten:Eigen ATS RunWielerclub op ATSLopen of wandelen over de middagDeelname aan sportieve evenementen, … ATS Groep kent een grote sociale betrokkenheid:Een Sintgeschenk voor de medewerkers met jonge kinderenEen Paasgeschenk voor iedereen waarbij de opbrengst naar een goed doel gaatEen verjaardagsgeschenk van de CEO Iedere persoon is uniek, dus stellen we een gepersonaliseerd opleidingstraject voor. Samen met jouw collega’s zetten we jou op weg om succesvol te zijn in jouw job! De ATS Academy houdt jouw kennis up-to-date: alle nodige opleidingen en tools om bij te leren en kennis op te doen die je voor de rest van jouw carrière kan gebruiken. Door de diversiteit van de groep is een carrièrewending na verloop van tijd steeds mogelijk.

Wij werven aan op basis van competenties en talenten, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, etnische identiteit, beperking, seksuele geaardheid, genderidentiteit…

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures

Sales Engineer
VINCI Energies Young Talents Days
Haaltert, 9450
Sales engineer
Schubert & Salzer
Ghent, Flanders, 9050
Sales engineer
ANDRESS CONSULTING
Gent
Sales Engineer Elektrothermie
ATS Groep
Merelbeke
Junior Sales Engineer ERP
VINCI SA
Merelbeke